Vídeos

El tambor lluna

Des del més enllà o del no-res arribem a la vida, comença l’espai-temps i comença amb l’amor i la mirada innocent contemplant els primers miratges i també les primeres fantasies del perill i les seves pors.

Vírgula

En l’acció d’agafar i grimpar apareix l’ambició amb els seus instints de possessió al límit. Les ruletes, la velocitat i l’atzar deixen al ser sense raó ni consciència, a poc a poc es fon el cos amb els números i es va descobrint que al final només queden números per definir triomfs i catàstrofes.

 

Gàbia de Grills

Calma tensa i preparació per a la baralla. Aquesta part insinua la confrontació i la guerra, recreant-se en el sarcasme i la hipocresia que desenvolupa l’ésser humà per acabar destruint.

 

La Culpa

Un dolorós estat d’ànim que a poc a poc rovella i taca la pell, el cervell i l’ànima, que arriba i se’n va, com un virus virtual, que deixa empremta.

 

El Somni

En el moviment cíclic d’un somni el nostre inconscient ens porta a altres móns i a una irrealitat que amb una altra llum, com a bàlsam al claustre matern, ens protegeix i ens aparta de la por.

 

 

 

La senyal

En la rutina del trajecte de la vida apareixen contínuament signes i missatges, hi ha alguna cosa que un bon dia ens produeix un moviment intern i aquest un canvi de direcció.

Pas de zebra

La mirada perduda al blanc, a la resta de les restes, sense enfocaments ni judicis, la serenitat total sense finalitat ni pensament, però també una resignació davant els barrots aquosos que contínuament s’insinuen.